Prodej, Zemědělská usedlost, 220 m2 -

Cena: 3 290 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 14 170 Kč měsíčně
Druh: zemědělské usedlosti
Typ: prodej
Okres: Louny
Lokalita: Tuchořice
PENB: G
Aktualizace: 26.08.2024 15:11
Číslo zakázky: 55400
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 681 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Venkovská usedlost v obci Nečemice okres Louny, necelou hodinu jízdy po dálnici z centra Prahy, nabízí novým majitelům nespočet možností. Vzhledem k své rozloze lze využít nejen pro bydlení, nebo rekreaci, ale také ke komerčním účelům, případně pro drobné hospodářství.

Uzavřený statek je tvořen dvěma budovami. V hlavní, obytné, tří podlažní, o podlahové ploše téměř 300 m2, byla již v přízemí započata rekonstrukce. Vytápění nové kuchyně, koupelny a dvou pokojů zajišťuje v kotelně zcela nový kotel na tuhá paliva, ke kterému vede nový vyvložkovaný komín. V první patře jsou dva velké pokoje a chodba v původním stavu. Zajímavý prostor pak nabízí podkroví. V části budovy jsou již nová okna.

Původní hospodářská budova pak skýtá svou velikostí a dispozicemi, stejně jako hlavní budova, řadu možností. Usedlost má vlastní zdroj pitné vody z vyčištěné a sanované studny a septik. Praktické řešení uzavřeného dvorního traktu nabízí absolutní soukromí. Okolní příroda pak láká k dlouhým procházkám, vyjížďkám na koni, a v zimě pak k výletům na běžkách, či romantickým procházkám zasněženo krajinou.

K venkovské usedlosti můžeme nabídnout také přilehlé pozemek o výměře 10 454 m2, na které vede kromě samostatné příjezdové cesty také vjezd přímo ze dvora usedlosti. Cena za pozemky je 2 243 250 Kč. Pozemky mohou a nemusí být součástí prodeje.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 668 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop