Prodej, rodinný dům 512 m2, Danešova, Peruc

Cena: 7 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 32 302 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Louny
Lokalita: Peruc
Ulice: Danešova
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 09:46
Číslo zakázky: 6651270
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 155 m2
Obytná plocha: 260 m2
Výměra pozemku: 512 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům, který je situovaný v malebné oblasti severozápadních Čech v Peruci, hned vedle města Louny a kousek od nájezdu na dálnici D7. Jedná se o starší rodinný dům, ke kterému ale bylo přistavěno a proběhla zde kompletní rekonstrukce v roce 2017. Díky své lokalitě a úpravám poskytuje ideální bydlení i pro větší rodinu hledající klid a pohodu venkovského života s výbornou dostupností městské infrastruktury.

Dům na pozemku o celkové velikosti 512 m2 je dispozičně řešen jako 3+1 v prvním nadzemním podlaží a jako 4+kk ve druhém. Je tak ideální jako více generační, nebo se zde nabízí možnost vybudovat vlastní vchod do patra a mít tak kompletně oddělené dvě bytové jednotky. Každé patro má navíc vlastní jističe.

Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci a je zde dokonce i plynová přípojka. Plyn ale není dále rozveden. O ohřev vody se stará elektrický bojler a vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva značky Dakon, s emisní třídou 3. Kotel je vybaven zásobníkem a tak pohodlně vydrží topit celý týden. Vše je umístěno v samostatné technické místnosti.
Při rekonstrukci zde byli například dělány kompletně nové rozvody vody i elektřiny, střecha, plastová okna, zateplení domu, podlahy a podobně.

Pro více informací volejte makléře, rádi Vás po nemovitosti provedeme.
Realitní makléř:

Tomáš Glück
tel: 725 335 970

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 161 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop