Prodej rodinného domu v Jimlíně ke kompletní rekonstrukci s podrobnými vizualizacemi

Cena: 5 500 000 Kč
Informace k ceně: Vč. právního servisu a provize RK
Financování:na hypotéku za 23 688 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Louny
Lokalita: Jimlín
PENB: B
Aktualizace: 05.09.2024 12:41
Číslo zakázky: 6822890
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 199 m2
Obytná plocha: 238 m2
Výměra pozemku: 1002 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Prodej rodinného domu s vizualizacemi možné rekonstrukce, která vychází z budoucí okolní zástavby. Projekt je součástí menšího developerského území (7 domů), které vytvoří exkluzivní čtvrť v malebné obci Jimlín. Dům je vhodný pro každého, kdo hledá luxusní prostorné a světlé bydlení v klidném prostředí.
Dům se nachází na velké parcele o rozloze 1 002 m2, přičemž celková zastavěná plocha je 199 m2 a nebytová plocha garáže pro 2 auta je 50 m2. Plánovaná obytná plocha domu činí 295 m2, dispozice 7+kk. Dům bude mít 2 nadzemní podlaží a obytné podkroví. V přízemí bude prostorný obývací pokoj s kuchyní a s nádherným výhledem do zahrady a vstupem na terasu, dále pracovna, technická místnost a koupelna. V prvním patře budou dva pokoje, ložnice se šatnou a vlastní koupelnou, samostatná koupelna. V podkroví budou dvě prostorné místnosti, sklad a knihovna. Díky tomuto rozměru nabízí dům dostatek prostoru jak pro každodenní život, tak pro příjemné chvíle strávené s rodinou či přáteli.
Exteriéry domu budou stejně přitažlivé jako jeho interiér. V projektu přední část domu krášlí terasa, která je ideálním místem pro odpolední relaxaci. Dům je obklopen velkou zahradou, jež nabízí dostatek prostoru pro zahradní aktivity, pěstování i odpočinek v soukromí a chybět nemůže ani bazén.
Veškerá občanská vybavenost - obecní úřad, mateřská školka, základní škola, restaurace a obchody - jsou přímo v obci nebo v jejím bezprostředním okolí, což zajišťuje vysoký standard bydlení. Dopravní dostupnost je velmi dobrá, kousek je zastávka vlaku i autobusu.
Realitní makléř:

Sylvie Malá
tel: 420607750067

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 146 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop