Prodej rodinného domu 4+1, 164 m, pozemek 626 m, Cítoliby okres Louny

Cena: 5 999 999 Kč
Financování:na hypotéku za 25 842 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Louny
Lokalita: Cítoliby
Ulice: Chlumčanská
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 11:55
Číslo zakázky: 2642
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Umístění: rušná část obce
Zastavěná plocha: 125 m2
Výměra pozemku: 626 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji rodinný dům v městysu Cítoliby – Louny. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která byla uvnitř kompletně dokončena v roce 2021, kdy bylo také dokončeno zateplení fasády, které je v lepidle a bez finální povrchové úpravy. Dvoupodlažní dům, s ideální dispozicí 4+1 o celkové podlahové ploše 164 m nabízí v patře dva samostatné pokoje (ložnice) se vstupem na balkon, jeden pokoj (ložnici) s výhledem do zahrady, prostornou koupelnu s vanou, pračkou a toaletou a také v západní časti domu terasu 20 m.
V přízemí domu je pak jeho centrem vzdušný obývací pokoj s krbem a rohovým prostorem pro děti, nebo pracovní stůl, prostorná kuchyň se vstupem do spíže, technická místnost a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Součástí domu je z chodby v přízemí snadno přístupný sklep se čtyřmi místnostmi o celkové rozloze 28 m. Standard domu tvoří v přízemí laminátová podlaha, a keramická dlažba, v patře pak betonová podlaha s kobercem, plastová okna a náplňové dveře.
Ohřev vody a vytápění je zajištěno plynovým kotlem s možností přepnutí na použití krbu pro kompletní ohřev, v přízemí podlahové topení a v patře radiátory.
Za domem se nachází skvěle udržovaná rovná zahrada 339 m, jejíž součástí je zastřešená pergola, prostor pro dětské hřiště a část také pro zahrádku (skleník). Na zahradě je rozvedena voda pro zavlažování.
Vedle domu, nad rámec rozlohy zahrady se nachází zděná garáž, respektive v tuto chvíli používána jako dílna.
Městys Cítoliby nabízí veškerou občanskou vybavenost. Najdete zde pro svou rodinu jak základní, tak mateřskou školu, ordinaci praktického lékaře, fotbalové hřiště, poštu i restauraci.
Do Loun je to pěšky cca 1,5 km a pohodlně se tam dostanete několika autobusovými spoji v krátkých intervalech.
V domě nyní bydlí čtyřčlenná rodina, která se však plánuje ideálně na začátek školního roku, nejpozději do konce roku přestěhovat.
K nemovitosti pro Vás můžeme zajistit financování. Těšíme se na prohlídce!
Realitní makléř:

Jan Klepal
tel: 607 034 647

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 67 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop